Vágólapra másolva!
Tovább húzódik Gera Zoltán visszatérése. A West Brom másodedzője szerint a magyar válogatott középpályása még mindig nem tud megfelelő edzésmunkát végezni.

"A helyzet az, hogy a játékos egyelőre semmilyen ütközésbe nem mehet bele az edzéseken" - idézte az eatsleepsport.com a West Brom másodedzőjét. Michael Appleton hozzátette, a klub menedzsere Roy Hodgson emiatt vonakodott elengedni a középpályást a magyar válogatottba.

A cikk szerint Gerát szerették volna nevezni a Wolverhampton elleni, október 16-án esedékes bajnokira, de a másodedző úgy látja, az a csata még túl korai lenne Gerának. "Kell még néhány hét ahhoz, hogy olyan edzésmunkát végezhessen, amilyet mi szeretnénk tőle látni."

Gerát a nyári átigazolási időszakban kellett megműteni, eredetileg szeptemberre várták felépülését, ám kiújult sérülése. A magyar focista nyáron érkezett a Fulhamből a birminghami klubhoz.

Gera újabb sérülése ellenére Egervári Sándor szövetségi kapitány meghívta a válogatottba, mondván, a jelenléte is sokat segíthet a társaknak a finnek elleni kulcsfontosságú Eb-selejtezőn. Roy Hodgson azonban válaszként jelezte, mióta leigazolták, Gera összesen két edzést csinált végig az első csapattal, és miután folyamatos kezelésre van szüksége, "nem küldik haza talizmánnak."

Mindent egy helyen az Eb-ről