Vágólapra másolva!
Thierry Henry kölcsönvételével megnövekedtek a variációs lehetőségek az Arsenalnál, azonban a hírek szerint Arsene Wenger szeretne még egy csatárt igazolni a télen. Az Afrika-kupa miatt az év elején nem számíthat Gervinhóra és Maruan Samakra sem, így a klub érdeklődik az Anderlecht argentin játékosa, Matías Suárez iránt.

A 23 esztendős támadó még 2008-ban igazolt a brüsszeliekhez, és 2011-ben robbant be igazán a köztudatba, a bajnokságban az ősszel öt gólt ért el, az Európa Ligában pedig hat összecsapáson hatszor volt eredményes, ezzel jelenleg ő vezeti a sorozat góllövőlistáját. Jelenleg Argentínában tartózkodik, mert a napokban veszi feleségül barátnőjét, és a hét második felében kell visszatérnie Európába, hogy csatlakozzon az Anderlechthez, amely Törökországban edzőtáborozik.

A Daily Mail információja szerint a brüsszeliek tízmillió fontot szeretnének kapni érte, az Arsenal viszont ennyit aligha fizetne. Ráadásul maga Suárez kijelentette: "Valóban álmodom egy sztárklubról, de nem most akarok váltani. Bajnokságot akarok nyerni az Anderlechttel."

Rémyt a Tottenham, Martínezt a Liverpool vinné

A Tottenham Hotspur orosz csatárát, Roman Pavljucsenkót ajánlotta fel az Olympique Marseille-nek Loic Rémyért cserébe. Angol lapértesülések szerint a Liverpool 8,5 millió eurót fizetne a mexikói Jaguares kolumbiai támadójáért, Jackson Martínezért.

www.global-soccer.eu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!