Ezt a videót küldte Deutsch Tamás Magyar Péterről az EP-képviselőknek

Deutsch,Tamás
Deutsch Tamás
Fotó: Facebook / Deutsch Tamás
Vágólapra másolva!
"Az összes EP-képviselőt levélben és a mellékelt videóval tájékoztattam Magyar Péter mentelmi ügyéről, a botrányos viselkedéséről, és az általa elkövetett köztörvényes bűncselekményről" - írta közösségi oldalán Deutsch Tamás.
Vágólapra másolva!

Amint arról az Origo korábban beszámolt, a legfőbb ügyész lopás vádja miatt Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztését kéri az Európai Parlamenttől. A Tisza Párt elnöke június 21-én egy budapesti diszkóban a szemtanúk szerint botrányosan viselkedett. A vád szerint a sértett a telefonjával lefilmezte Magyar viselkedését, ami után a politikus szóváltásba keveredett vele. Ezt követően Magyar Péter kikapta az áldozat kezéből a telefont és zsebre tette, később pedig a Dunába dobta.

"A Tisza Párt elnöke mindenáron el akarja kerülni a felelősségre vonást, ezért minden rendelkezésére álló eszközzel azon ügyeskedik, hogy az EP-ben a lehető legtovább húzódjon a mentelmi ügye."

De a törvények mindenkire, így Magyar Péterre is vonatkoznak. Ennyi

 - magyarázta Deutsch Tamás a bejegyzésében. 

Mutatjuk a felvételt:

Az internetezőket megihlette Magyar Péter vasárnapi tüntetése, ahol a diszkópolitikus százezer emberre számított, de valójában csak háromezren mentek el az érdektelenségbe fulladt eseményre. Persze Magyar ezúttal sem bírta ki hazugság nélkül, azt állította, több tízezren voltak jelen.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!