Vágólapra másolva!
Tőzsér Dániel szerint egyértelműen azért nem játszik a Genkben, mert a belga csapat nem kap érte pénzt a Genoától - írja a Nemzeti Sport.

A 26 éves magyar válogatott középpályás februárban megegyezett a Genoával, és mivel a nyáron lejár a szerződése a Genknél, ingyen távozhat. Tőzsér ezzel párhuzamosan az elmúlt három meccsen a kispadon találta magát, holott korábban stabil kezdő, sőt, csapatkapitány is volt.

"Igen, az egésznek a hátterében a pénz húzódik. Most már azt is nagyra tartom, hogy eddig, pontosabban február közepéig játszhattam, elvégre azt már jóval korábban tudták a vezetők, hogy nem hosszabbítok szerződést" - mondta Tőzsér Dániel a Nemzeti Sportnak.

A focista hozzátette: megkérdezte Mario Beentől, hogy miért nem számít rá, mire a vezetőedző azt válaszolta, hogy már nem fér be a kezdőcsapatba.

"Úgy beszélt velem, mintha juniorkorú lennék. Csak azt sajnálom, hogy idáig jutottunk, hogy már nincs meg a kölcsönös tisztelet. Legfeljebb megkérem a szakmai stábot, hadd futbalozzak a második csapatunkban, ott majd széthajtom magam."

Tőzsér Dániellel a Genk belga bajnokságot, kupát és Szuperkupát nyert, valamint szerepelt a Bajnokok Ligájában, a magyar focista összesen 154 meccsen 21 gólt lőtt és 30 gólpasszt adott.

Mindent egy helyen az Eb-ről