Vágólapra másolva!
A Premier League-be visszajutó West Ham Bogdán Ádám vetélytársát, Jussi Jaaskelainent nézte ki a csapattól távozó Robert Green pótlására.

A 32 éves Greennek júniusban jár le a szerződése a West Hamnél, és úgy döntött, nem hosszabbítja meg. A válogatottnál is számításba vett kapust a Guardian szerint a Tottenham, a Queens Park Rangers, a West Bromwich Albion és a Málaga is leigazolná.

A West Hamnek jelenleg Sam Allardyce az edzője, aki korábban hosszú éveket töltött a Boltonnál, így nem meglepő, hogy Green pótlására Jussi Jaaskelainen az elsőszámú jelölt, akit Bogdán Ádám sérülése után kiszorított a végül a másodosztályba visszacsúszó Wanderers kapujából.

A Daily Mail szerint a lejárt szerződésű, 37 éves Jaaskelainen a héten esik át az orvosi vizsgálaton, és utána írhatja alá a szerződését. Owen Coyle, a Bolton edzője pár napja még úgy nyilatkozott, szeretné ha a klubot 1997 óta szolgáló finn kapus újabb kétéves szerződést kötne.

"Jussi nem leplezte csalódottságát, mikor kikerült a kapuból, és szerencsétlen volt, hogy egy sérülés miatt vesztette el a helyét, de ő is tudja, hogy Ádám milyen sokat fejlődött. Rajta múlik, hogy marad, és vállalja a kihívást, vagy továbblép" - nyilatkozta Coyle, és jelen állás szerint Jaaskelainen inkább az utóbbit választaná.

Mindent egy helyen az Eb-ről