Vágólapra másolva!
A Magyar Kupa sorsát eldöntő MTK elleni büntetőpárbajban Kulcsár Tamás tippjeit használta a DVSC kapuját védő Verpecz István. Az utolsó védése után a Loki kapusa csak a feléje rohanó játékostársak láttán döbbent rá, hogy véget ért a kupadöntő.

"Kulcsár Tamás is ellátott jótanácsokkal, aki korábban az MTK-ban futballozott, így több labdarúgót is jól ismert" - idézte a DVSC hivatalos honlapja a debreceni kapust, aki két büntetőt is kivédve segítette a Loki sikerét.

A Debrecen a 3-3-as rendes játékidő, majd a gólnélküli hosszabbítás után 8-7-re nyerte a büntetőpárbajt a Puskás-stadionban.

Miután az összes debreceni mezőnyjátékos sorra került a maratoni párbajban, Verpecz a sorsdöntő védés közben már a következő büntetőre készült, amit neki kellett volna elvégezni. "Az utolsó tizenegyesnél az utolsó pillanatban váltottam, amikor láttam, az MTK játékosa hogy áll a labdához. Alig hittem el, hogy kivédtem, és az volt bennem, hogy én következem, de egyszer csak azt láttam, hogy Kulcsár Tamás rohan felém. Akkor fogtam fel, hogy megnyertük."

Mindent egy helyen az Eb-ről