A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Súlyos sérülést szenvedett a rehabilitációs időszakot töltő Holger Badstuber, a decemberben térdműtéten átesett Bayern München-védő keresztszalagja ismét elszakadt. Lehet, a Dortmund is elveszített egy játékost, Mats Hummelsnek a bokája sérült meg a hétvégi bajnokin.

Holger Badstuber kálváriája decemberben kezdődött, amikor a Dortmund elleni bajnoki első félidejében térdszalag-szakadást szenvedett. Műtétjét követően már a rehabilitációs időszakot töltötte, de ismét elszakadt a keresztszalagja, így rá 2013-ban már nem számíthat a Bayern

A Bayern sportigazgatója, Matthias Sammer ígéretet tett arra, hogy a klub továbbra is támogatja a védőt. "Nem akarok időt mondani, mikortól számíthatunk rá ismét, de vissza fog térni, és azt hiszem, erősebb lesz, mint valaha, főleg mentálisan."

Veszélybe került a dortmundi Mats Hummels Bajnokok Ligája-döntős szereplése is, miután bokasérülést szenvedett a szombati Hoffenheim elleni bajnokin. Jürgen Klopp szerint a pontos diagnózisra várni kell, de fél, hogy a duzzadt boka nem jön rendbe a jövő szombati, Bayern elleni fináléig.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!