Vágólapra másolva!
Megszólalt a kosárlabdázó, aki a hétvégén verekedésbe keveredett három Haladás-focistával a szombathelyi Bánya Café parkolójában.

Három Haladás-játékos, Dvorschák Gábor, Mursits Roland és Városi Viktor a Kecskemét elleni győztes meccs után szóváltásba keveredett egy társasággal. A vita tettlegességig fajult, melynek végén K. László leütötte Városi Viktort, aki eszméletét vesztette.

Helyben hagyták a társa segítségére siető másik két Haladás-játékost is, Dvorschákot ugyancsak fejbe ütötték. K. László sörösüveggel verekedett, a rendőrség ellene és a focisták ellen eljárást indított garázdaságért.

A klubtól egyelőre senki nem kívánt nyilatkozni az ügyben, de kiderült, hogy K. László a Falco volt kosarasa, Kiricsi László.

Én is kaptam jópárat

"A hajnali órákban egy barátommal együtt távozni szerettünk volna erről a bizonyos szórakozóhelyről, amelynek parkolójában eddig ismeretlen okoknál fogva, számomra ismeretlen emberek - akiket előtte és azóta sem láttam - minden előzmény nélkül belém kötöttek - mesélte a BB1.hu-nak Kiricsi. - Én arányos önvédelmet alkalmazva reagáltam az ő kezdeményezésükre. Nem tagadom, tényleg ütésváltásra került sor, viszont én is kaptam jó párat. Ők többen voltak, többen támadtak rám, én csak védtem magamat. Több valótlan állítás is megjelent a cikkekben az esettel kapcsolatban. Azt szeretném kérni, hogy amíg a rendőrségi eljárás folyik, addig senki ne közöljön ellenőrizhetetlen információkat."

A tett helyszíne Forrás: Origo

Illés Zoltán, a Haladáshoz közel álló menedzser a Rangado.hu-nak kicsit másképp vázolta a történteket, szerinte "amikor Dvorschák, Dvorschák barátnője, Városi és Mursits megérkeztek a szórakozóhelyre, vállal meglökte Városit, aki ezt nem hagyta szó nélkül, ezért leütötte. Városi elájult, ezért Mursits lehajolt hozzá, de Kiricsi őt is leütötte, majd egy sörösüveggel úgy eltalálta Dvorschák arcát, hogy a palack alja kettétört."

Mindent egy helyen az Eb-ről