Élő:

Ettől borult el Ibrahimovic agya

Zlatan Ibrahimovic, PSG, foci
Paris Saint-Germain's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring a goal during the French L1 football match between Bordeaux and Paris-Saint-Germain on March 15, 2015 at the Chaban-Delmas stadium in Bordeaux, southwestern France. AFP PHOTO / NICOLAS TUCAT
Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovic két gólt is szerzett Bordeaux-ban, mégsem örülhetett, mert csapata, a PSG 3-2-re kikapott. A francia bajnoki után a svéd csatár eddigi legbotrányosabb nyilatkozatát adta.

"Tizenöt év alatt még soha nem láttam olyan bírót, mint ez - ebben a szar országban. Ez az ország nem érdemli meg a PSG-t" - mondta a Canal Plus csatornának Ibrahimovic.

Most az is kiderült, mitől kapott a svéd támadó agyvérzést.

Ibra a 85. percben egyenlített a Bordeaux ellen, és alig néhány pillanattal később igen komoly esélyhez juthatott volna, hogy megszerezze a győztes találatot.


Ennél egyértelműbben és látványosabban nehéz lett volna hazaadni a labdát, és mivel Carrasso kapus kézzel vette fel, az eset helyéről közvetett szabadrúgással kellett volna jönnie a PSG-nek, vagyis - feltehetően - Ibra mintegy 10 méterről bombázhatta volna kapura a labdát.

A bíró viszont nem ítélt semmit, és a hazaiak a 90. percben megszerezték a győztes gólt a PSG ellen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!