Krausz Gábor és Mikes Anna az első évfordulójukról meséltek

Mikes Anna és Krausz Gábor Ázsiában
Mikes Anna és Krausz Gábor Ázsiában
Vágólapra másolva!
Krausz Gábor és Mikes Anna az első évfordulójukat ünnepelték, ennek kapcsán értékelték a kapcsolatukat.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Krausz Gábor és Mikes Anna nemrég az első évfordulójukat ünnepelték: még a Dancing with the Stars próbái során jöttek össze tavaly, majd meg is nyerték a táncos műsor negyedik évadát. A kapcsolatukat sokáig titokban tartották, és ma is igyekeznek óvni a nyilvánosságtól – a jeles alkalom kapcsán azonban megszólaltak a Borsnak.

Mikes Anna, Krausz Gábor
Mikes Anna és Krausz Gábor az Ázsia Expressz forgatásán
Fotó: Instagram/Krausz Gábor

Szuper volt ez az év, nagyon aktív volt. Olyan szabadon élünk, extra volt.

Az egész nyári szünetet hármasban töltöttük a kislányommal, boldog vagyok, hogy ennyi új élményt adhattunk neki. Voltunk úszótáborban, megtanultunk úszni, lementünk a Balatonra, bejártuk a Tisza-tavat, családilag, barátokkal elutaztunk Törökországba, Hanni először velünk ült repülőn, először látta a tengert. Lovastáborba írattuk, elkezdett lovagolni, és Anna tánctáborában is kipróbálhatta magát. Ez a nyári szünet volt életem nyara, hálás vagyok a sorsnak, hogy olyan társsal élhetjük meg ezt, mint Anna" – értékelte az elmúlt évüket Krausz Gábor.

Mikes Anna közben arról beszélt, hogy mindketten próbálnak befelé élni, magukra koncentrálni – mások véleményével nem foglalkoznak, így a kommentekkel sem. "Ha elmegyünk valahova, ki tudjuk zárni a világot. Én ugyanaz a lány vagyok, aki voltam x évvel ezelőtt, és Gábor is ugyanaz az ember" – magyarázta.

Krausz Gábor és Mikes Anna az Ázsia Expresszben is benne lesznek

Mikes Anna a terveiről is beszélt nemrég, miközben mindketten benne lesznek az Ázsia Expressz ötödik évadában is, amely a Kísértéssel együtt vasárnap, szeptember 1-én indul a TV2-n.

A sztárpár nemrég elárulta, hogy a Fülöp-szigeteki és tajvani forgatással igazán kemény kalandot tudhatnak maguk mögött, fejenként 6 kilónyi mínusszal tértek haza tavasszal. Bár sokan azt gondolták, hogy rosszat tett a kapcsolatuknak a próbatétel, mindketten azt mondták, hogy csak megerősítette a köztük lévő köteléket az ázsiai kaland.

Ha Cserpes Laura és az édesapja, Cserpes István ázsiai élményeiről is olvasna, akkor ide kattintson, Jolly és Szuperák Barbara beszámolóját pedig itt találja.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!