A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Mourinho keményen odaszólt Conténak

Mourinho
Manchester United's Portuguese manager Jose Mourinho gestures as he awaits kick off in the English Premier League football match between West Bromwich Albion and Manchester United at The Hawthorns stadium in West Bromwich, central England, on December 17, 2017. / AFP PHOTO / Oli SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
José Mourinho nem vesztegeti az idejét, ha arról van szó, hogy beszóljon a Chelsea edzőjének. A Manchester United trénere a Derby County elleni 2-0-s FA.kupa meccs utáni sajtótájékoztatón emlegette Contét. 

- hangzott el José Mourinho szájából, egyértelműen az olasz szakemberre utalva, akit 2010-ben tíz hónapra eltiltotta az olasz szövetség, mert a Siena vezetőedzőjeként elhallgatta a csapat elcsalt meccseit.

Elismerte, hogy hibázott Forrás: AFP/Oli Scarff

Mindez úgy került szóba, hogy korábban, mikor a szenvedélyéről kérdezték Mourinhót, azt felelte, nem kell kétségbe vonni a munkába vetett energiáit csak azért, mert nem ugrál a pálya szélén úgy, mint egy bohóc. Conte ezt magára vette, és azzal vágott vissza, hogy Mourinhónak magában kellene előbb a hibákat keresni, mert sok olyan dolgot tett a múltban, amikre most már talán nem emlékszik.

Conte kikérte magának, hogy bohóc lenne Forrás: NurPhoto/Matteo Ciambelli/NurPhoto/Matteo Ciambelli

A szópárbaj folytatódott a Manchester United sajtótájékoztatóján, ahol Mourinho a következőket mondta:

"Egyáltalán nem hibáztatom ezért az egészért (Contét). Tényleg. A szenvedélyről kérdeztek engem, én pedig magamról beszéltem, nem a Chelsea menedzseréről.

Az egyetlen módja, hogy véget vessek ennek az egész történetnek, igen, az, hogy beismerem, követtem el hibákat a múltban az oldalvonalnál.

Próbálok ezen változtatni, de biztosan előfordul majd hasonló eset. Ami viszont soha nem történt és nem fog megtörténni velem, az az, hogy eltiltsanak bundázásárt. Ez soha nem történt meg velem és soha nem is fog" - hangsúlyozta Mourinho az ESPN beszámolója szerint.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!