Túl a száz gólon a Manchester City

Manchester City
Manchester City's Brazilian striker Gabriel Jesus (R) celebrates after scoring their third goal during the English Premier League football match between West Ham United and Manchester City at The London Stadium, in east London on April 29, 2018. / AFP PHOTO / Ben STANSALL / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A bajnok Manchester City idegenben 4-1-re verte a West Ham Unitedet, így már 102 rúgott gólnál tart a Premier League idei szezonjában.

A City kezdőcsapatából olyan játékosok hiányoztak mint Agüero, Mendy vagy a két Silva, David és Bernardo. Így sem lehetett azonban tartalékosnak nevezni Guardiola összeállítását, aminek a kiesés elől menekülő West Ham örült a legkevésbé.

A City megint kitömte ellenfelét Forrás: AFP/Ben Stansall

Nem is volt egy pillanatig sem kérdés, hogy melyik csapat fog nyerni, a vezető gól megszerzésére is csupán 13 percet kellett várni. Sané talált be, majd rá egy negyedórára a korábbi City-játékos, Zabaleta rúgott öngólt - ironikus módon ez volt Guardioláék 100. bajnoki gólja. Hogy mégse legyen felhőtlen a manchesteriek öröme, arról Cresswell gondoskodott még a szünet előtt.

A City azonban nem az a csapat, amelyet könnyen zavarba hozna egy bekapott gól (hacsak nem a Liverpool az ellenfél). A második félidő elején Jesús és Fernandinho is lőtt egyet-egyet, így még azelőtt kiütéses City-győzelem lett a vége, hogy izgulhattunk volna kicsit.

Összességében 102 rúgott gólnál tart a csapat a bajnokságban, így már csak eggyel van elmaradva a Chelsea 2009/2010-es szezonban felállított rekordjától.

Összefoglaló.

13GólLeroy Sane
27ÖngólPablo Zabaleta
37Sárga lapNicolas Otamendi
42GólAaron Cresswell
53GólGabriel Jesus
64GólFernandinho
Összeállítások
3-4-2-1
4-3-3
Football Pálya

Kezdők
Cserék

Kezdők
Cserék
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!