Manchester United-győzelemmel indult az új PL-idény

fbl Horizontal
Manchester United's French midfielder Paul Pogba (C) with Manchester United's Brazilian midfielder Fred (2L) and Manchester United's Chilean striker Alexis Sanchez (R) after scoring the opening penalty during the English Premier League football match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford in Manchester, north west England, on August 10, 2018. / AFP PHOTO / Oli SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Manchester United hazai pályán 2-1-re legyőzte a Leicester Cityt a Premier League 2018/2019-es szezonjának nyitómeccsén.

A United már a harmadik percben megszerezte a vezetést: az egyik Leicester-védő kezezése miatt megítélt büntetőt Pogba hosszas tötymörgés után védhetetlenül lőtte a bal felső sarokba.

Pogba szerezte az új szezon első gólját Forrás: AFP/Oli Scarff

A Leicester nem esett össze a korán bekapott góltól, sőt, a 29. percben Maddison egyenlíthetett is volna, de De Gea óriási bravúrral védett. A Unitednek egy helyzete volt az első félidőben, Alexis próbálta átfejelni a labdát a rossz ütemben kilépő Schemeichel fölött, de nem talált kaput.

A szünet után Iheanacho középre tartó lövését fogta De Gea, majd a csereként beállt Lukaku került ziccerbe, de nem tudta elpasszolni a labdát Schmeichel mellett.

A 83. percben a balhátvéd Shaw (akarva akaratlanul) becsapta védőjét, megkerülte őt, majd derékmagasságból, éles szögből a hosszú sarokba lőtt. A 92. percben összejött a szépítés a vendégeknek, Ricardo beadása a kapufáról pattant vissza, pont az ott ólálkodó Vardy elé, aki közvetlen közelről a kapuba fejelt.

A meccset Gareth Southgate angol szövetségi kapitány is a helyszínen nézte.

Meccsösszefoglaló ITT.

51Sárga lapDaniel Amartey
54Sárga lapFred
69Sárga lapAndreas Pereira
83GólLuke Shaw
90GólJamie Vardy
Összeállítások
4-3-3
4-2-3-1
Football Pálya

Kezdők
Cserék

Kezdők
Cserék
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!