Mahrez korai góljával győzött a City a Tottenham ellen

Horizontal
Manchester City's Algerian midfielder Riyad Mahrez (2L) celebrates scoring the opening goal during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Manchester City at Wembley Stadium in London, on October 29, 2018. (Photo by Ian KINGTON / IKIMAGES / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
Vágólapra másolva!
A listavezető Manchester City 1-0-ra legyőzte a Tottenhamet a Wembley-stadionban a Premier League tizedik fordulójának hétfői zárómérkőzésén.

A City az első pillanattól kezdve nagy fölényben játszott, és Mahrez góljával már a hatodik percben megszerezte a vezetést. A Tottenham védekezett, és kontrákból próbált veszélyeztetni, de csak ritkán ért fel a kapuhoz.

A második félidőben a City többször is lezárhatta volna a meccset, akkora ajtó-ablak helyzetei voltak, de vagy a védők blokkoltak, vagy Agüero lőtt gyengén, vagy Lloris tornázott nagyot.

A kihagyott lehetőségekre majdnem ráfizetett Pep Guardiola csapata: a 81. percben a csereként beállt Alli játszotta meg Lamelát a tizenhatoson belül, az argentin azonban tiszta ziccerben csúnyán fölé lőtt.

Győzelmével a City továbbra is veretlen és a Liverpoollal karöltve vezeti a bajnokságot. A Chelsea két ponttal lemaradva mögöttük a harmadik.

6GólRiyad Mahrez
45Sárga lapLucas Moura
53Sárga lapAymeric Laporte
61Sárga lapFernandinho
90Sárga lapBen Davies
Összeállítások
4-2-3-1
4-3-3
Football Pálya

Kezdők
Cserék

Kezdők
Cserék