El sem hinné, mivel kereste meg a fesztiváljegy árát egy népszerű OnlyFans-pornómodell

mamaplugsx, model, instagram
Fotó: mamaplugsx/Instagram
Vágólapra másolva!
Lola Mason közel 10 éve keres pénzt internetes modellként MamaPlugs néven, miközben kihasználja rajongói körének furcsábbnál furcsább fétiseit. Most például a leborotvált hónaljszőrét hirdette meg eladásra egy internetes oldalon, amire csakhamar jelentkezett is egy vevő, Lola pedig ezzel megkereste egy fesztiválbérlet árát.
Vágólapra másolva!

A formás OnlyFans-modell, Lola Mason sosem riadt vissza attól, hogy rajongóinak akár a legvadabb vágyait is kielégítse. Így ugyanis ő is, és a nézői is jó járnak. Nemrég például 

megkereste a Download rockfesztivál belépőjének árát azzal, hogy online eladta egy rajongójának a levágott hónaljszőrét.

A 29 éves modell ezenkívül 

számos bizarr felvétellel szórakoztatta már rajongóit, beleértve a mustárral, illetve sült babbal teli fürdőkádban való lubickolást, egy sikosítós incidensnek köszönhetően pedig fél fülére megsüketült. 

mamaplugsx, model, instagram
Fotó: mamaplugsx/Instagram / mamaplugsx/Instagram

Lola nemrég egy Instagram-videóban adott hírt magáról, amint a fesztiválon látható falatnyi farmershortban és melltartóban. A videó több mint 2800 lájkot kapott. 

A fiatal nő nem árulta el, mennyit keresett a hónaljszőrével, a Download fesztivál belépőárai azonban közel 150 ezernél kezdődnek.

A rajongók többségét megdöbbentette, amikor megtudták, miből ment Lola fesztiválozni, egyikük azonban azt írta, ebben semmi meglepő nincs, várható volt, hogy lesz rá kereslet. Egy másik hozzászóló pedig azt javasolta Lolának, legközelebb adja el a szeméremszőrzetét, mert annak az árából akár egy kocsit is vehetne.

mamaplugsx, model, instagram
Fotó: mamaplugsx/Instagram / mamaplugsx/Instagram

Lola Masonról korábban többször is írt már az Origo, ő az a fiatal anyuka, aki 17 évesen szült, és anyasága első néhány évét mélyszegénységben töltötte, majd néhány év folyamatos gyomorgörcs, idegeskedés, és ételadományokon való tengődés után megelégelte az állandó anyagi problémákat, és némi hezitálás után regisztrált az OnlyFans-oldalra, és felépítette modellkarrierjét. Pikáns képeinek köszönhetően ma már szép összegeket keres. Ennek köszönhetően már nem okoz neki gondot, hogy felnevelje gyerekét, és mindent megadjon neki, emellett az ő élete is pozitív irányba változott: a korábban folyton stresszes, gondterhelt egyedülálló anyukából egy vidám, viruló fiatal nő lett, akinek az élete tele van kalandokkal. Lola rendkívül jólelkű fiatal nő, aki sosem felejti el, honnan jött, és minden vágya, hogy segítsen azoknak rossz anyagi körülmények között élő nőknek, akik hasonló helyzetben vannak, mint egykor ő maga is.

A fiatal nő emellett sokat költött arra is, hogy végre jól érezhesse magát a bőrében: milliós plasztikai műtétekre fizetett be, hogy tökéletes, kerek feneke legyen. Többen illették ezért gúnyos vagy megvető hozzászólásokkal, Lolát azonban mindez hidegen hagyja. 

 

Forrás: DailyStar

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!