A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Már hivatalos: Lampard kivásárlásáról tárgyal a Chelsea

fbl Horizontal
Chelsea and England former football player Frank Lampard gestures to the fans on the pitch at half-time during the English Premier League football match between Chelsea and Swansea at Stamford Bridge in London on February 25, 2017. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy Frank Lampard edzőként térhet vissza korábbi klubjához, a Chelsea-hez. Az egykori legendás játékos egy szezont töltött a másodosztályú Derby County kispadján, egy ideje pletykálják, hogy ő válthatja Sarrit. Most azonban egyre biztosabbnak tűnik, hogy létrejön az ügylet, a Derby legalábbis - friss bejelentése szerint - engedélyt adott a Chelseanek, hogy megkezdje a tárgyalásokat Frank Lamparddal. 

"Super Frank" karrierjének nagy részét a londoniaknál töltötte, számtalan trófeát nyert a csapattal, melynél a legeredményesebb játékos is lett, mielőtt öt éve a New York Cityhez igazolt. 2018-ban kezdte meg edzői pályafutását a másodosztályú Derby Countynál, mely Twitter oldalán jelentette be, hogy nem áll a tárgyalások útjába Lampard és a Chelsea között.

A 40 éves Lampard első vezetőedzőként töltött szezonjában kiejtette a Manchester Unitedot a Ligakupából, és majdnem feljutotta csapatát a Premier League-be. A Derby County csak a Wembley Stadionban rendezett osztályozó meccsen bukta el a feljutást. A Chelsea-nél Maurizio Sarrit válthatja, aki a Juventushoz távozik.

Izgalmas szezon kezdődhet a Stamford Bridge-en Lampard irányításával Forrás: AFP/Adrian Dennis

A The Sunday Times úgy tudja, a Chelsea tulajdonosa, Roman Abramovich maga hívta fel és kérte meg Lampardot, hogy vállalja el a feladatot.

A Derby Countynál remélik, hogy gyorsan megszületik a megállapodás, addig azonban nem kommentálják a híreket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!