Magyar győzelemre számítanak a Wales elleni Eb-selejtezőn az Origo olvasói

Willi Orbán
Willi Orbán sérülése nem javult, így nem játszhat a válogatott két, novemberi mérkőzésén
Vágólapra másolva!
Az Azerbajdzsán elleni 3-1-es magyar győzelem a jelek szerint visszaadta a hazai szurkolók hitét is, legalábbis erről árulkodik az Origo szavazása. Azt kérdeztük olvasóinktól: mit várnak a Wales elleni esti labdarúgó Eb-selejtezőtől, valamint azt, hogy vajon mennyit számít, hogy a szövetségi kapitány Marco Rossi nem lehet ott a kispadon.

Bíznak a magyar labdarúgó-válogatottban az Origo olvasói. Szavazásunkban a válaszolók 68 százaléka mondta azt, hogy óriási meccsen győz a magyar csapat, 21 százalék döntetlent tippelt, a maradék 11 százalék pedig Wales győzelmét várja.

Willi Orbánon is sok múlhat este Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Marco Rossi szövetségi kapitány az Azerbajdzsán elleni meccs 88. percében kapott pirosat, mert egy bedobás után reklamált. Automatikus eltiltás miatt nem lehet ott az esti meccsen a csapat kispadján, de olvasóink szerint ez nem befolyásolja Dzsudzsákék teljesítményét. 52 százalék úgy látja, nem ezen múlik a végeredmény, a csapat tudja, mi a dolga, míg 48 százalék kiemelten fontosnak tartja Rossi jelenlétét, ők azt mondják, sajnos sokat számít, hogy az olasz szakember nem lesz ott a pálya mellett.

Labdarúgó Eb-selejtező, E csoport, 4. forduló: Magyarország-Wales. Üllői út, Groupama Aréna, 20.45. Vezeti: Matej Jug (szlovén)

Mindent egy helyen az Eb-ről