Vágólapra másolva!
Az UEFA svájci központjában kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező negyedik fordulójának, vagyis a playoffnak a párosítását. Amennyiben a Ferencváros túljut a harmadik selejtezőkörön, azaz kiüti a horvát Dinamo Zagreb együttesét, akkor vagy a szlovén Mariborral, vagy a norvég Rosenborggal találkozik. Ha a Fradi elbukik Zágrábban, akkor a Maccabi Tel-Aviv (izraeli) - Suduva (litván) csapat győztesével találkozik az Európa-liga főtáblára jutásért.

A Ferencváros csapatát szállító repülőgép 11 órakor szállt fel Ferihegyről, hogy az együttest a horvát fővárosba, Zágrábba repítse. Déltől pedig Nyonban megkezdődött a playoff-sorsolás.

A Ferencvárosnak, amennyiben továbbjut a Zágráb ellen, akkor vagy a szlovén Maribor, vagy a norvég Rosenborg lesz az ellenfele. Az első meccset a Fradi továbbjutása esetén Budapesten rendezik.

Óriási a tét tehát a Dinamo Zagreb elleni selejtezőben. Ha a Fradi innen is továbbjut, akkor már biztosan ott lehet az Európa-liga főtábláján, de újabb két meccset vívhat a Bajnokok Ligája-főtáblára jutásért. Ha a Zagreb ellen elbukna a magyar bajnok, akkor az izraeli Maccabi Tel-Aviv, vagy a litván Suduva következik a Fradinak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!