Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő DVTK a hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződést hosszabbított a csapat kapusa, Antal Botond.

Antal Botond Újpesten nevelkedett, majd 2007 nyarán Angliába igazolt a Watford csapatához. 2011-ben visszatért Magyarországra, 20 évesen Kecskeméten lett élvonalbeli kapus, ahonnan Kaposvár érintésével igazolt Diósgyőrbe. Az elmúlt hat évben összesen 105 mérkőzésen védte a DVTK kapuját. A 28 éves kapus már az edzői karrierjét is építi, tavaly UEFA A-licences edzői diplomát szerzett.

„Örülök, hogy hat év után továbbra is Diósgyőrben folytatom a pályafutásom, élvezet a társakkal és a kiváló stábbal dolgozni.

Bízom benne, hogy számtalan további élmény, és sok közös siker vár még ránk" – mondta a klub honlapjának a 28 éves Antal Botond, aki az idei szezonban egyelőre csak két Magyar Kupa-meccsen védett.

Antal Botond hat éve véd Diósgyőrben Forrás: dvtk.eu

„Jó úton haladunk arrafelé, hogy a következő bajnokságnak szinte változatlan kerettel vágjunk neki. Örülök, hogy a keret legrégebbi tagjaként

Antal Botond továbbra is a DVTK-t erősíti, a szakmai stáb, azon belül Andrusch József kapusedző egyik kifejezett kérése volt a hosszabbítás.

Továbbra is megmarad a versenyhelyzet a kapusposzton, mindhárman rendelkeznek élvonalbeli tapasztalattal, az edzői stáb bátran választhat közülük" – nyilatkozta a szerződés aláírása után Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!