A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

Berbatov azt javasolja Bale-nek, hagyja el a Real Madridot

Horizontal
Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale wears a face mask before the Spanish league football match Real Madrid CF against Getafe CF at the Alfredo di Stefano stadium in Valdebebas, on the outskirts of Madrid, on July 2, 2020. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Dimitar Berbatov korábbi bolgár csatár azt javasolja a walesi Gareth Bale-nek, hogy hagyja el a Real Madrid labdarúgócsapatát.

"Gareth Bale megint a címlapon szerepelt, amikor láttam, mit csinált, nem hittem a szememnek" - utalt a Manchester United és a Tottenham Hotspur egykori játékosa a walesi szélső múlt pénteki, Alavés elleni "produkciójára".

Amikor kiderült, hogy Zinedine Zidane vezetőedző nem cseréli be őt, Bale a száját és orrát eltakaró maszkot a szemeire húzta, és alvást imitált a lelátón helyet foglaló cserejátékosok között.

"Az ilyen viselkedést nem támogatom, rendkívül tiszteletlennek tartom a klubbal szemben. Erre megoldást kell találni, mert ez a helyzet sem a Realnak, sem Bale-nek nem jó" - folytatta Berbatov, aki szerint a 2013-ban Madridba szerződött labdarúgónak el kellene hagynia a spanyol fővárost.

- mondta el véleményét a bolgár támadó.

Bale azóta a hétfő esti, Granada elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésen is "kitett magáért": a találkozón egy sporttapasz gurigáját a szeme elé tartva követte figyelemmel egyedi "távcsövével" az eseményeket. Az esetről fotó is készült. A madridiak két fordulóval a zárás előtt négy ponttal vezetnek a címvédő Barcelona előtt, és csütörtökön a Villarreal ellen biztosíthatják be bajnoki címüket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!