A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

Megfogott egy zsák krumplit, majd a mosógépbe öntötte - videó

Vágólapra másolva!
Az internet tele van hasznos trükkökkel, amikkel időt spórolhatunk a konyhában és a háztartásban, de nem biztos, hogy megéri kipróbálni az összes mutatványt. Egy német háziasszony ugyanis beleöntött egy zacskónyi krumplit a mosógépbe csak azért, hogy időt spóroljon. Sokaknak nem tetszett az ötlete.
Vágólapra másolva!

Az alábbi videót pár napja töltött fel az internetre Alona Loewen. A fiatal német háziasszony fogott egy zacskó krumplit és beleborította a mosógépbe, majd tett mellé két darab fémdörzsit és bekapcsolta a gépet. 

A videóban elmondta, hogy ez a legkönnyebb módja a burgonyák megtisztításának. 

Szinte mindenki kiakadt a látottakon, hiszen ha a különféle vegyszerek maradványai, melyek lerakódnak a mosógépben, kioldódnak és rákerülnek az étkezésre szánt krumplira, abból nagy baj lehet.

A videón látható, hogy a mosógépbe tett krumplik habos vízben forognak a gépben, Alona pedig semmilyen mosószert nem adott hozzá.

A háziasszony ezután még tovább ment

Nemrég feltett egy olyan videót is, melyben nemcsak megmossa a gépben a krumplit, de meg is főzi a burgonyákat - számolt be róla a Mindmegette.

A mosógépet a legmagasabb, 95 fokra állította, és hagyta, hogy a szerkezet először megtisztítsa, majd készre főzze a krumplit.

A forró víznek köszönhetően a krumpli tényleg megpuhult, de senkinek sem ajánlott kipróbálni ezt a főzési praktikát. Nemcsak az egészségre lehet ártalmas, de a mosógép is károsodhat.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!