Borzalmas formában van az NB II favoritjának kikiáltott Vasas

Feczesin Róbert a Vasas egyik legfontosabb játékosa
Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB II8.fordulójában vasárnap este a bajnokság szuperfavoritjának kikiáltott Vasas 2-0-s vereséget szenvedett Siófokon. Az angyalföldi együttes továbbra is rettenetes formában van, a Békéscsabáról igazolt új edző, Schindler Szabolcs sem tudott rajtuk segíteni.

Pedig a Vasas a bajnokság kezdete előtt tényleg remekül igazolt. A tavalyi NB I-es gólkirály, Radó András is az angyalföldi csapat játékosa lett. Hiába, eddig ő sem tudott segíteni. Nyolc forduló alatt Radó egyetlen gólt sem szerzett, ezzel egyre inkább kiváltja a Vasas-szimpatizánsok haragját, akik a csatár magas fizetése miatt hőbörögnek.

Szavazzon!

Mit szól a Vasas eddigi teljesítményéhez?

De nem csak Radó, hanem egy másik rutinos góllövő, Feczesin Róbert sem tud semmit tenni a szétesettnek tűnő csapattal. Amelyen az edzőváltás sem segített. A kirúgott Bene Ferenc helyett Békéscsabáról érkezett Schindler Szabolcs. A sors furcsa játéka, hogy a hétvégi, 8. fordulóban a Csaba magabiztosan, 2-0-ra verte a Nyíregyházát, míg a Vasas sima vereséget szenvedett Siófokon.

Szavazzon!

Feljut-e a Vasas az NB I-be 2021 tavaszán?

Ami a vesztett pontokat illeti: a Vasas már 14-nél jár, ami 8 kör után nagyon sok. Igaz, a bajnokságból még 30 forduló hátra van, de az már most látszik, hogy a budapesti csapatnak nagyon nehéz dolga lesz, ha valóban fel akar jutni. A Debrecen magabiztosan játszik (igaz, a Loki is elszenvedett már egy vereséget Gyirmóton), de a táblázat eleje nagyon sűrű.

A Vasas az eddigi 8 fordulóban a következő eredményeket érte el:

  • Vasas-Kazincbarcika 1-1
  • Békéscsaba-Vasas 1-1
  • Vasas-Csákvár 2-1
  • Szentlőrinc-Vasas 1-5
  • Vasas-Haladás 2-2
  • Budaörs-Vasas 3-1
  • Vasas-Debrecen 1-1
  • Siófok-Vasas 2-0

Az NB II-ben most hétközi fordulót rendeznek. Szerdán a Vasas a tabella 4. helyén álló Szolnokot fogadja, majd vasárnap az feljutó helyen állü Gyirmót otthonába látogatnak. Egyik mérkőzés sem lesz könnyű a számukra.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!