A PSG edzője is megszólalt a pofozkodás után

PSG, Bayern München, Bajnokok Ligája, döntő
Paris Saint-Germain's German coach Thomas Tuchel consoles Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (R) after the UEFA Champions League final football match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon on August 23, 2020. (Photo by Miguel A. Lopes / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Vasárnap este a PSG 1-0-ra kikapott a bajnokságban a Marseille ellen, ráadásul a meccs hosszabbításában három párizsi játékos, köztük Neymar is piros lapot kapott a játékvezetőtől.

A brazil sztár megütötte a Marseille focistáját, aki Neymar elmondása szerint majomnak nevezte őt.

A mérkőzés után a PSG vezetőedzője, Thomas Tuchel is kitért az esetre a találkozó értékelése mellett: „A fociban elveszíthetsz egy meccset, mert peched volt. Jó mérkőzést játszottunk, kiváló teljesítménnyel. Kontrolláltuk az egész találkozót, sok labdát szereztünk a meccsen. A végeredmény nem tetszett, és az sem, ahogy az utolsó három percben a dolgokra reagáltunk...

Neymar azt mondta nekem, hogy rasszista megjegyzés volt. Nem hallottam semmit a pálya szélén. A rasszizmus ott van az életünkben, mindenhol, a sportban, de nem kellene léteznie.

Sajnálom az utolsó három perc történéseit, mert nagyon sokba fog ez nekünk kerülni."

Hogy mennyire lesz igaza a 47 éves német szakembernek, arra már talán szerdán este, a párizsiak Metz elleni Ligue 1 mérkőzésén választ kaphatunk.