Vágólapra másolva!
A Portugál Labdarúgó Szövetség bejelentette, hogy Cristiano Ronaldo elkapta a koronavírust.

A portugál szövetség is megerősítette, hogy Ronaldo pozitív tesztet produkált, így az ötszörös aranylabdás azonnal elhagyta a csapat edzőtáborát, és nem lép pályára szerdán a svédek elleni Nemzetek Ligája-találkozón.

Ronaldo a portugál válogatott szállodájából üzent a rajongóinak, hogy jól érzi magát Forrás: MTI/EPA/Portugál Labdarúgó-szövetség/Diogo Pinto

Ronaldo pozitív teszteredménye azért is kérdéseket vet fel, mert a portugál válogatott múlt szerdán a spanyol csapat ellen játszott barátságos mérkőzést, utána pedig több Spanyolországban játszó korábbi csapattársával is kapcsolatba került - többek között a Real Madrid csapatkapitányával, Sergio Ramosszal is megosztott egy közös fotót.

Ezt követően a portugál csapat vasárnap a vb-győztes francia válogatottal találkozott a Nemzetek Ligájában, a meccs után pedig Ronaldo egy képet is posztolt a csapat közös vacsorájáról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Unidos dentro e fora do campo! #todosportugal

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,

A portugálok kiemelték, hogy Ronaldo teljesen tünetmentés és jól érzi magát. Ronaldo keddi pozitív teszteredménye után újratesztelték a teljes csapatot, és úgy tűnik, mindenki egészséges a portugál válogatottban.

A 35 éves sztárjátékos így egész biztosan kihagyja a szerdai svédek elleni meccset, a Crotone elleni olasz bajnokit, valamint a Dinamo Kijev elleni első Bajnokok Ligája-mérkőzésről is lemarad.

Ha nem lép fel semmilyen szövődmény vagy komplikáció, akkor Ronaldo október 28-án ott lehet az FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája-rangadón, és a november 4-i Ferencváros elleni találkozón is pályára léphet a Puskás Arénában.

Mindent egy helyen az Eb-ről