Gera Zoltán elárulta, mit kért tőle Marco Rossi a szerb gól után

GERA Zoltán; ROSSI, Marco
Budapest, 2020. november 15. Gera Zoltán (b) a labdarúgó Nemzetek Ligája B divíziójában játszott Magyarország - Szerbia mérkőzésen a Puskás Arénában 2020. november 15-én. A találkozón az U21-es csapatot vezető Gera Zoltán irányítja a magyar labdarúgó-válogatottat, miután az ugyancsak Covid-19-cel diagnosztizált Marco Rossi szövetségi kapitányt helyettesítő Cosimo Inguscio pályaedző koronavírustesztje is pozitív lett. Jobbról Nego Loic. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott 1-1-es döntetlent játszott Szerbia ellen a Nemzetek Ligája vasárnap esti mérkőzésén. A lefújás után Gera Zoltán, a nemzeti csapat ideiglenes szövetségi kapitánya értékelte a látottakat.

"Az első félidőben nagyon jól játszott a csapat. Három-négy komoly helyzetünk volt, a szerbeknek egy, azt be is rúgták. A szünetben azt beszéltük meg, hogy a második félidőben ugyanolyan agresszívan kell fociznunk. Ez nem volt könnyű, a második félidőben fáradtabban mozogtunk, a hajrára ez egy adok-kapokba fordult át" - értékelt a koronavírusos Marco Rossi helyét ideiglenesen átvevő szakember.

"Reálisan nézve megnyerhettük volna egy komoly csapat ellen a mérkőzést. Mindenki nagyon keményen dolgozott, szerintem ez egy jó este volt.

Marco Rossi azt kérte, hogy ugyanúgy játsszunk, mint a bekapott gól előtt.

Sokat kivett belőlünk az Izland elleni mérkőzés, ez látszott a második félidőben. Úgy tudom, hogy maradok a csapattal Törökország ellen is. Örültem, hogy itt lehettem, hatalmas megtiszteltetés" - mondta Gera Zoltán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!