Szoboszlai Dominik döntésére vár az Arsenal, a Lipcse, a Bayern és a Real Madrid

SZOBOSZLAI Dominik
Budapest, 2020. november 12. Szoboszlai Dominik gólöröme a magyar válogatott második gólja után a Magyarország - Izland labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzésen a Puskás Arénában 2020. november 12-én. A magyar válogatott 2-1-re győzött, ezzel története során negyedszer kijutott az Európa-bajnokságra. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Az angol Sky Sports is Szoboszlai Dominik átigazolásával foglalkozik. A portál a Szoboszlai Dominik döntésére vár az Arsenal, a Lipcse, a Bayern és a Real Madrid címmel közölt írást a magyar tehetségről.

A Sky emlékezetet arra, hogy a Salzburg focistája a hat csoportmeccsen a Bajnokok Ligájában két gólt szerzett, míg az osztrák bajnokságban 10 meccsen négy gólt rúgott és adott hat gólpasszt is.

Az Arsenal nagyon szeretné megszerezni a 25 millió eurós kivásárlási árral rendelkező magyar játékost, ebben a legkomolyabb riválisa a német Lipcse lehet, amely szoros együttműködésben van a Salzburg csapatával.

Szoboszlai Dominik gólöröme a magyar válogatott második gólja után a Magyarország-Izland labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzésen a Puskás Arénában 2020. november 12-én Forrás: MTI/Illyés Tibor

Lipcsében ráadásul továbbra is a Bajnokok Ligájában szerepelhetne a magyar játékos, de a Sky szerint, ha nyárig vár, a Bayern és a Real Madrid érdeklődésére is számíthatna.

A 20 éves játékosnak december 15-ig kell jeleznie klubjának, amennyiben már a télen szeretne váltani.

Az angolok Szoboszlai bemutatásában arról írnak, hogy ő Európa egyik feltörekvő tehetsége, aki a 10-es poszton érzi magát a legjobban. Pont ide keres játékost Mikel Arteta, az Arsenal menedzsere.