Szoboszlai Dominik megszólalt a Lipcsébe igazolásról

Horizontal
Salzburg's Hungarian midfielder Dominik Szoboszlai (L) and Bayern Munich's French forward Kingsley Coman vie for the ball during the UEFA Champions League group A football match Bayern Munich v Salzburg in Munich, southern Germany on November 25, 2020. (Photo by CHRISTOF STACHE / AFP)
Vágólapra másolva!
Csütörtökön hivatalosan is bejelentették Lipcsében, hogy a Salzburgtól leigazolták Szoboszlai Dominikot. A magyar válogatott játékos a 17-es mezben szerepel majd az új csapatában.

"Nagyon boldog vagyok, hogy a Lipcsébe igazoltam. A klub nagy fejlődésen ment keresztül és az egyik legjobb csapat a Bundesligában és a Bajnokok Ligájában is szenzációsan szerepelt.

A Lipcsébe igazolásom tökéletes a fejlődésem szempontjából, mert egy top edzőhöz és egy hihetetlenül céltudatos csapathoz jöttem,

amely nagyon fiatal, de már sok tapasztalatot szerzett és sikereket is ünnepelhetett. Itt képes leszek tovább fejleszteni magam és természetesen szeretném abban segíteni a klubot, hogy 2021-ben is sikeres maradjon." – nyilatkozta a papírok aláírását követően Szoboszlai.