A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNPupp Réka
12:25CselgáncsReka Pupp-Sosorbaram Lkhagvasuren
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Jürgen Klopp szerint nem valószínű, hogy a Liverpool januárban középhátvédet szerződtet a koronavírus-járvány okozta pénzügyi nehézségek miatt - írta a BBC Sport.

Az angol csapat középső védői közül Virgil van Dijk és Joe Gomez hosszú időre kidőltek a sorból, és Joe Matip is számtalanszor megsérült már 2016-os érkezése óta.

mondta Jürgen Klopp.

Egy középhátvéd leigazolásának lehetőségéről a német edző így nyilatkozott: "Nem mondhatom határozottan, hogy ez nem történhet meg, de a világon átsöprő játványhelyzet miatt nem tartom valószínűnek."

hiszen megnyertük a bajnokságot, megnyertük a Bajnokok Ligáját, a klub a lehető legjobb helyzetben van, és amikor három idősebb középső védőd megsérült, akkor tudnál tenni valamit. Igen, ez így lenne, de jelenleg nem vagyunk ilyen helyzetben. Nem tudom, hogy történni fog-e valami vagy sem. Talán gyorsan igazolhatnánk valakit, de ez rövid távú megoldás lenne, és az nekünk nem segít" - mondta el az álláspontját a helyzetről.

Jürgen Klopp kénytelen más játékosokat szerepeltetni a védelem tengelyében Forrás: AFP/Adam Davy

Klopp több alkalommal a védekező középpályást, a brazil Fabinhót vetette be a védelemben a 19 éves Rhys Williams mellett, illetve kényszermegoldásként a tapasztalatlan 23 éves Nathaniel Phillips

és a csapatkapitány Jordan Henderson is tud játszani ezen a poszton.

A Liverpool eredetileg péntek este az Aston Villa ellen lépne pályára az F.A. Kupában, azonban az ellenfél csapatából többen is megferdőződtek a koronavírus-járvánnyal, így elképzelhető, hogy egy későbbi időpontban játsszák majd le a mérkőzést.

Klopp csapata a Premier League-ben jelenleg jobb gólkülönbségének köszönhetően az első helyen áll, azonban egy meccsel többet játszott, mint a második Manchester United.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!