Elárverezik Ronaldo Szerbiában eldobott csapatkapitányi karszalagját

fbl Horizontal
Portugal's forward Cristiano Ronaldo shoots the ball during the FIFA World Cup Qatar 2022 qualification Group A football match between Luxembourg and Portugal at the Josy Barthel Stadium, in Luxembourg City, on March 30, 2021. (Photo by JOHN THYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Aukcióra kerül Cristiano Ronaldo dühösen eldobott csapatkapitányi karszalagja, hogy pénzt gyűjtsön egy szerbiai beteg gyermek számára.

A mindössze hat hónapos, Kragujevac városából származó Gavril Djurdjevic gerinc eredetű izomsorvadásban szenved. Az Együtt az életért (Together For Life) nevű humanitárius szervezet 2,5 millió euró (körülbelül 2,1 millió font) összegyűjtését reméli a kezeléshez.

A legenda karszalagját a belgrádi Rajko Mitic stadion pályájáról egy munkás vitte el, aki az Együtt az életért és a baby Gavrilnek adományozta a szombati, 2–2-es eredménnyel záruló világbajnoki selejtezőt követően.

Ronaldo dühkitörése azért történt meg, mert a hajrában számukra nem adtak meg egy érvényes gólt, amivel Portugália megnyerte volna a mérkőzést.

Mindent egy helyen az Eb-ről