Kamu volt a Barcelona és Messi tárgyalásáról szóló hír, Messi hamarosan aláír Párizsban

fbl TOPSHOTS Horizontal HEADSHOT PRESS CONFERENCE DOWNCAST EYES EMOTIONAL
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi cries during a press conference at the Camp Nou stadium in Barcelona on August 8, 2021. - The six-time Ballon d'Or winner Messi had been expected to sign a new five-year deal with Barcelona on August 5 but instead, after 788 games, the club announced he is leaving at the age of 34. (Photo by Pau BARRENA / AFP)
Vágólapra másolva!
Bár szinte mindenki tényként közli, hogy a távozását vasárnap bejelentő Lionel Messi a Paris Saint-Germainben folytatja pályafutását, spanyol sajtóhírek szerint viszont az FC Barcelona kedd hajnalban újra kezdett tárgyalni a hatszoros aranylabdás sztárral. Délutánra kiderült, a hír hamis volt, nem volt tárgyalás, sőt, Messi a francia sajtó szerint már ma megérkezik Párizsba.

A La Portería arról számolt be, hogy a katalán klub új ajánlatott tett Lionel Messinek. Egyelőre az argentin támadó még nem kötelezte el magát egyetlen csapathoz sem.

Ezt kihasználva pedig a Barcelona vezérigazgatója, Ferran Reverter állítólag felhívta Messi édesapját, hogy tegyen még egy utolsó utáni kísérletet. A felek kedd hajnalban tárgyalóasztalhoz ültek, abban bízva, hogy sikerül egy ajánlat révén maradásra bírni a katalán klub legeredményesebb játékosát.

Frissítés: később cáfolták a hírt. Messi környezete és a Barcelona is tagadta, hogy újra tárgyaltak volna. Messi délután már valószínűleg meg is érkezik Párizsba, holnap pedig aláírják a szerződést.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!