Vágólapra másolva!
Lionel Messi felesége, Antonela Roccuzzo a hivatalos közösségi oldalán osztott meg egy bejegyzést, így búcsúzva Barcelonától. Neymar húga, Rafaella már valamit tudhat Messi jövőjét illetően, ugyanis a bejegyzés alatt üdvözölte az argentin klasszis érkezését a klubhoz, ahol testvére is szerepel.

Immár hivatalos, hogy Lionel Messi 21 év után elhagyja a Barcelonát, az ötszörös aranylabdás felsége, Antonela Roccuzzo pedig egy képpel búcsúzott Barcelonától, amelyen a Messi-család áll azok a trófeák előtt, amelyeket az argentin klasszis megnyert a katalán együttessel.

Messi és Neymar hamarosan ismét egy csapatban játszhatnak Forrás: AFP/Nelson Almeida

A poszt alatt számtalan jókívánság érkezett, köztük Neymar szeretett húga, Rafaella is hozzá szólt a bejegyzéshez. Azonban sokakkal ellentétben ő nem elbúcsúztatta a 34 éves támadót, hanem inkább köszöntötte. Úgy tűnik Rafaela már valamit tudhat, és a kommentje minden kétséget kizáróan arra enged következtetni, hogy Neymar és Messi az együtt eltöltött barcelonai évek után ismét egy csapatban játszanak majd, ezúttal a Paris Saint-Germainben.

"Legyetek üdvözölve, szépségem" – írta Antonela képe alá Rafaela.

Forrás: antonelaroccuzzo/Instagram
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!