Messi vidám napja Párizsban - videó

MESSI, Lionel
Párizs, 2021. augusztus 11. A Paris Saint-Germain labdarúgóklubhoz szerződött Lionel Messi, az FC Barcelonától távozott hatszoros aranylabdás argentin csatár új mezét fogja Nasszer el-Kelaifi klubelnök (b) és Leonardo sportigazgató társaságában a párizsi Parc des Princes stadionban 2021. augusztus 11-én. A 34 éves csatár szerződése két idényre szól, és további egy évvel meghosszabbítható. MTI/AP/Francois Mori
Vágólapra másolva!
Bekövetkezett a szenzáció, kedden hivatalossá vált, hogy Lionel Messi a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatánál folytatja karrierjét. Az argentin világsztár már üdvözölte a szurkolókat, átesett az orvosi vizsgálatokon, részt vett az első sajtótájékoztatóján és a Parc des Princes Stadion gyepén is bemutatott néhány trükköt. 

Messi gépe kedden délután landolt Párizsban, este vált hivatalossá, hogy a PSG két idényre szóló szerződést kötött vele, amely további egy évvel meghosszabbítható.

A Barcelonától - amelynek színeiben 2004 óta 778 mérkőzésen 672 gólt szerzett - távozó 34 éves támadó új klubjában a 30-as mezszámban fog játszani, amelyben néhány trükköt már bemutatott a Parc des Princes Stadion gyepén.

Mozgalmas napja volt Messinek, szerdán sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon, majd terheléses edzésen vett részt. Ezt követően a PSG stadionjába látogatott el, ahol futballmezbe öltözve fotózták. Messi üdvözölte a szurkolókat is, akik görögtüzekkel fogadták, majd a hivatalos bemutatásán és első sajtótájékoztatóján is részt vett Maurico Pochettino vezetőedző, a sportigazgató Leonardo és Nasszer al-Kelaifi klubelnök társaságában.

- mondta a sajtótájékoztatón Messi, aki vasárnap még sírva búcsúzott Barcelonától - ehhez képest meglepő a mostani nagy öröm, alátámasztja, hogy a barcelonai hercehurca csak színjáték volt.

"Csodálatos volt a szurkolók fogadtatása. Most ugyanolyan izgatott vagyok, mint gyerekkoromban, sőt, még motiváltabb vagyok, mint valaha. Alig várom, hogy találkozzak a csapattársaimmal, különösen Neymarral, akivel jól ismerjük egymást.

Hiszek abban, hogy együtt még jobbak leszünk ebben a fantasztikus csapatban" - tette hozzá a hatszoros aranylabdás.

- nyilatkozta szerdán a Parc des Princes stadionban tartott sajtótájékoztatóján a 34 éves argentin csatár.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!