Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re legyőzte Andorrát a jövő évi katari világbajnokság európai selejtezősorozatának hatodik fordulójában, szerda este a Puskás Arénában. Szoboszlai Domonik a második félidőre állt be, és a mérkőzés után elmondta, mindenkitől türelmet kér egyelőre.

"Voltak már jobb meccseim is. Nyolc hónapos sérülés után a Bundesligában és a Német-kupában is egész jól sikerült a viszsatérés. Ennél sokkal többet tudok kiadni magamból, minden játékos életében vannak olyan pillanatok, amikor nem sikerülnek meccsek. Az első két meccsen nem azt a Szoboszlai Dominikot látták az emberek, aki valójában vagyok."

"Jobban szálltam be, mint az angol és albán meccsen, egy kis türelmet kérek mindenkitől, vissza fogok térni. Gulácsi Péter megsérült, Willi Orbán is el volt tiltva. Ilyen két mecs után nem tudtam itt hagyni a csapatot, megérdemi mindenki, hogy mindent kitegyünk a pályára, hogy amit leronmboltam magamról, azt visszaszerezzem ma. Egy ilyen meccset is meg kell nyerni, Albánia ellen volt egy mélypontunk, innen már csak felfelé van, megindultunk felfelé" - mondta Szoboszlai az M4 Sportnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!