Kiderült, mit mondott Neymar Szoboszlainak a tizenegyese előtt - videó

SZOBOSZLAI Dominik; NEYMAR
Lipcse, 2021. november 4. Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig játékosa, miután büntetőből lőtt gólt a labdarúgó Bajnokok Ligája A csoportjának negyedik fordulójában játszott RB Leipzig - Paris Saint-Germain mérkőzésen Lipcsében 2021. november 3-án. A találkozó 2-2-es döntetlennel zárult. Balról Neymar, Paris Saint-Germain játékosa. MTI/AP/Michael Sohn
Vágólapra másolva!
Szerdán este a labdarúgó Bajnokok Ligája A csoportjában az RB Leipzig hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott a Paris Saint-Germainnel. A lipcsei csapat egyenlítő gólját a magyar válogatott Szoboszlai Dominik lőtte, aki a 92. percben értékesített egy tizenegyest. A büntető előtt a PSG legnagyobb sztárja, a brazil Neymar megpróbált terhet rakni a 21 éves magyar játékosra, aki csattanós válasszal szerelte le a világ legdrágább játékosát.

„Megkérdezte, biztosan berúgom-e, én pedig mondtam, hogy igen. Majd visszakérdezett: biztos? Annyit mondtam, hogy sosem hibázok!" – nyilatkozta Szoboszlai az UEFA hivatalos csatornájának a találkozó után.

A 2-2-es döntetlennel a Lipcse már biztos, hogy nem juthat tovább a BL-ben, de az Európa-ligában folytathatja nemzetközi szereplését, ha a hátralévő két fordulóban megelőzi a belga Club Brugge együttesét.