A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Még a beilleszkedésnél tart Sztanyiszlav Csercseszov. A Ferencváros labdarúgó-csapatának vezetőedzője lakást keres Budapesten, és szerdán először vezetheti meccsen a csapatot.

Megtizedelte a labdarúgó NB I-ben címvédő, őszi éllovas Fradit a koronavírus. Sztanyiszlav Csercseszov az orosz Szport-Ekszpressznek elmondta:

tíz futballistája a koronavírus miatt karanténban van, de legalább Marko Marint és Muhamed Besicet már látta tréningen

- írja a Blikk.

"Ez érdekes, mert a játékosok korábban kaptak védőoltást – mondta a szakvezető, aki eddig egyszer sem tudott együtt készülni a teljes kerettel, mert minden nap változik a rendelkezésére álló játékosok névsora.– Három további légiósunk, Aissa Laidouni, Ryan és Sami Mmaee az Afrika Kupán érdekelt, de utóbbi sérülés nélkül kihagyta a marokkói válogatott meccsét" – mondta Csercseszov.

Sztanyiszlav Csercseszov még lakást keres Budapesten Fotó: Polyák Attila - Origo

Ami budapesti beilleszkedését illeti, két lakást már megnézett az orosz mester, de még nem választott lakhelyet. Jelenleg közös szállóban él az edzői stábja tagjaival.

Nyelvi nehézségei nincsenek, mert németből perfekt, míg a Ferencváros öltözőjében és edzésén angolul kommunikálnak, hiszen ez a közös nevező a sok országból érkezett játékosok és szakemberek számára. A magyar nyelv kapcsán elárulta, túl nehéznek találja. A klub népligeti edzőközpontjával elégedett, mert az van olyan színvonalú, mint az általa kedvelt novogorszki.

Sajtóhírek szerint hétfőn bejelentik a Ferencváros első téli átigazolását. Aláírhat a 23 éves, 187 cm magas nigériai Fortune Bassey,

a Ceské Budejovice csatára, aki 22 tétmérkőzésen 10 gólig és egy gólpasszig jutott. Az afrikai támadó pénteken már átesett az orvosi vizsgálaton.

mostani kedvencem a Bayern München lengyel támadója, Robert Lewandowski" – árulta el a soccernigeria.com-nak Bassey.

Sztanyiszlav Csercseszov a Dunaszerdahely elleni felkészülési mérkőzésen mutatkozik be a Ferencváros a kispadján.

Ez lesz a zöld-fehérek első idei mérkőzése. A Fradi január 19-én szerdán 16.30-tól a szlovák élvonalban szereplő DAC 1904 vendégeként, a dunaszerdahelyi MOL Arénában lép pályára.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!