A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
19:00KézilabdaMagyarország-Franciaország

Manchesterben ingyen kicserélik a nemi erőszakkal vádolt focista nevével ellátott mezeket

fbl Horizontal
Könnyen lehet, hogy Greenwood legközelebb már a börtönválogatottban lép pályára
Vágólapra másolva!
Nagyon úgy tűnik, hogy nem erőszakkal vádolt Mason Greenwood pályafutása hamarosan véget ér, ugyanis a Manchester United szurkolói boltjában most már ingyen kicserélik a nevével ellátott mezeket is.

A Manchester United labdarúgóját, Mason Greenwoodot vasárnap tartóztatták le nemi erőszak és testi sértés gyanújával. A 20 éves csatárt óvadék ellenében szabadlábra helyezték a további vizsgálat idejére, azonban nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan véget érhet a karrierje.

A Manchester United szóvívője a The Sunnak elmondta, hogy a tények tisztázásáig nem kommentálják a Greenwood ügyét, azonban a klub szurkiolói boltjában ingyen kicserélik Greenwood nevével ellátott mezeket.

Könnyen lehet, hogy Greenwood legközelebb már a börtönválogatottban lép pályára Forrás: AFP/Michael Regan

Mint ismert, vasárnap a rendőrség Greenwood otthonában járt bizonyítékokat keresve, miután a barátnőjének, Harriet Robsonnak feltörték a telefonját és arról fényképeket tettek közzé az Instagramon a lány zúzódásairól, a véres ajkáról, valamint egy nyilvánvaló szexuális támadásról szóló hangfelvétel is kikerült a világhálóra.

hétfőn az amerikai Nike sportruházati cég - amely Greenwood szponzora volt - közölte, hogy felfüggesztette kapcsolatát a Manchester United játékosával.

Közleményükben hozzátették, hogy mélységesen aggódnak a nyugtalanító vádak miatt, és továbbra is szorosan figyelemmel kísérik a helyzetet.

Az angol sajtó szerint a botrányra rámehet a 20 éves támadó pályafutása, akit vasárnap óta több csapattársa, többek között David De Gea, Cristiano Ronaldo, Paul Pogba, Jadon Sancho és Marcus Rashford is kikövette a közösségi média felületein.

A Manchester United pedig az összes Greenwood nevével ellátott árut eltávolította az online áruházából.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!