A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
19:00KézilabdaMagyarország-Franciaország

Kiderült, miért kellett a Nickelodeon egyik kedvenc rajzfilmhősének megváltoztatni a nevét

Vágólapra másolva!
A Nickelodeon "Tündéri keresztszülők" című animációs gyermeksorozatának írója magyarázkodni kényszerült amiatt, miért kellett megváltoztatni rajzfilmje egyik szereplőjének nevét.
Vágólapra másolva!

A Daily Wire közölte, a "Tündéri keresztszülők" népszerű mesesorozat főszereplője egy Timmy Turner nevű kisfiú, aki két tündérkeresztszülővel, Cosmóval és Wandával éli az életét akik igyekeznek teljesíteni a kívánságait, hogy megkönnyítsék az életét és legyőzze az akadályokat.

Cosmo és Wanda fia, Poof 2008-ban mutatkozott be a rajzfilmben, mint egy baba, aki komoly feszültséget okozott Timmy Turner és tündér keresztszülei kapcsolatában, amikor megszületett ugyanis ő volt az első tündérbaba, aki ezer év után megszületett.

Ám miután a gyerek megnőtt, váratlanul bejelentette, hogy lett egy új neve. 

"Hé kölyök, én vagyok Poof - vagy legalábbis voltam" 

- mondja az epizódban, majd közölte, hogy az új neve Peri, "mint Peri-winkle", utalva ezzel a periwinkle nevű növény lila színére mely megegyezik a karakter külsejével. 

Fotó: Youtube képernyőmentés

Az animációs rajzfilm írója és producere , Ashleigh Crystal Hairston egy X-poszttal igyekezett megmagyarázni a névváltoztatást. 

A korábbi név sok országban szidalmazásnak számít, és emiatt nem használható többet.

- írta.

A Merriam-Webster szerint a névváltás az indokolta, hogy

a "poof" a brit angolban a szó jelentése "b*zi" mely a homoszexuális férfiakra használt "gyalázkodó és becsmérlő kifejezés".

Mint azt korábban megírtuk, a 45 éves Kyle Carrozzát június 20-án tartóztatták le a kaliforniai Burbankban, és két vádat is emeltek ellene gyermekpornográfia birtoklása miatt. A tévés animátor és szinkronszínész több filmet is készített olyan népszerű gyerekcsatornáknak mint a Disney, Cartoon Network vagy a Nickelodeon. A férfit akár több év börtönbüntetésre és elítélhetik.

Carrozza többek között a Tündéri keresztszülőkön is dolgozott. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!