Vágólapra másolva!
Egy közvélemény-kutatás szerint a Manchester United szurkolóinak többsége úgy gondolja, hogy Cristiano Ronaldóra egyáltalán nincs szüksége az angol sztárcsapatnak.

A Nemzeti Sport megírta, hogy a The Athletic különleges közvélemény-kutatást végzett az angol sztárcsapat drukkereinek körében, és a klub jövőjével kapcsolatos kérdéseket tett fel nekik.

A válaszokból kiderült, hogy a szurkolók többsége úgy gondolja, a United a mostani idény végén legfeljebb a hetedik helyen fog végezni a Premier League-ben, és nem a közeljövőben, hanem csupán 2030 előtt lesz újra angol bajnok.

A megkérdezettek 60 százaléka Ralf Rangnick munkáját borzalmasnak találta, és az Ajax edzőjét, Erik Ten Hagot szeretné a kispadon látni.

A megkérdezettek többsége azt szeretné, hogy Cristiano Ronaldo távozzon Forrás: AFP/Paul Ellis

Érdekesség, hogy a drukkerek Cristiano Ronaldóról sem voltak jó véleménnyel, többségük szerint az ötszörös aranylabdás portugál sztárra nincs szüksége a klubnak, és az lenne a legjobb, ha távozna.

A MU szurkolóinak nagyobbik része a csapat világbajnok középpályását, Paul Pogbát akár ingyen is elengedné, és Bruno Fernandest tenné meg csapatkapitánynak.