A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNPongrácz Bence
12:10CselgáncsHifumi Abe-Bence Pongracz
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNPupp Réka
12:50CselgáncsReka Pupp-Sosorbaram Lkhagvasuren
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
NyílNyíl

Profi futballistaként is kipróbálta magát a nehézsúlyú sztárbokszoló - videó

Oleksandr Usyk,boxing,training,training session,football,soccer, Horizontal
ANTALYA, TURKIYE - FEBRUARY 3: Ukrainian World Heavyweight Boxing Champion Oleksandr Usyk trains with FC Polissya in Antalya, Turkiye on February 3, 2022. 35-year-old Usyk, who holds the World Boxing Association (WBA), World Boxing Organization (WBO), International Boxing Organization (IBO) and the International Boxing Federation (IBF) heavyweight belts, joins FC Polissya, one of the Ukrainian First League teams. Mustafa Ciftci / Anadolu Agency (Photo by Mustafa Ciftci / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A WBO, WBA, IBF, IBO nehézsúlyú világbajnoki címeit őrző ukrán nehézsúlyú ökölvívó, Olekszandr Uszik profi labdarúgóként is kipróbálta magát, és az ukrán másodosztályban szereplő FC Polissya csapatában pályára lépett egy barátságos mérkőzésen.

A 35 éves harcos tavaly szeptemberben megfosztotta a brit Anthony Joshuát a WBO, WBA, IBF, IBO nehézsúlyú világbajnoki címeitől, és a hírek szerint a visszavágóra is hamarosan sor kerülhet, bár egyelőre még nincs végleges megállapodás a csúcsrangadó pontos időpontjáról.

Uszik úgy döntött, hogy az ökölvívás mellett a labdarúgásban is kipróbálná magát, és az ukrán másodosztályban szereplő FC Polissya csapatában pályára is lépett egy barátságos meccsen.

A világbajnok bokszoló csereként kapott 20 percnyi játéklehetőséget a Veres Rivne együttese ellen, és volt egy szép megindulása, néhány jó passza, illetve egy hatalmas helyzetet is kihagyott.

Egyelőre nem tudni, hogy Uszik játszik-e még a jövőben több futballmérkőzésen, de a debütálása jól sikerült, ugyanis a csapata 2-1-re győzött.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!