A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Paksi FC játékoséra, Papp Kristófra a héten komolyabb vizsgálatok vártak, miután a Mezőkövesd elleni mérkőzés tizenhetedik percében, egy ütközés után hordágyon kellett elhagynia a pályát. A vizsgálatok kiderítették, hogy nem úszta meg súlyos sérülés nélkül az esetet, ugyanis eltört a külbokája.

Papp Kristóf már a sérülés után elmondta, hogy a nem is olyan rég műtött térdét a szakemberek és ő is stabilnak érezte, így a bajt nem ott kellett keresni. A lábszára viszont zsibbadásban volt, és a bokája is rettentően feldagadt - számolt be a Paks honlapja.

„Egy vendég felszabadítási kísérlet után fejbetalált a labda, minek következtében rosszul fogtam talajt" - kezdte a történtekről Papp. „Úgy éreztem, a jobb térdem megbicsaklott, illetve roppant egy hatalmasat. Ekkor

eléggé megijedtem, továbbá zsibbadást is éreztem a lábszáramnál. Miután bevittek az öltözőbe, rehabilitációs masszőrünk, Váczi László rögtön megnézte a térdem, ahol semmi gondot nem talált. A bokám viszont nagyon bedagadt,

ami szintén földreéréskor kaphatott, bár én azt akkor nem éreztem" - fogalmazott korábban a középpályás, aki azóta túlesett a röntgen és MR-vizsgálaton.

Súlyos sérülést szenvedett Papp Kristóf Forrás: paksifc.hu

„Sajnos a képalkotó vizsgálatok kimutatták, hogy az úgynevezett külbokám eltörött. Mivel eléggé be van dagadva, most első körben csütörtökön begipszelik, aztán a jövő hét második felében várhatóan további vizsgálatokat végeznek majd, hogy kell-e műtéti beavatkozást,

lemezelést végezni" - mondta a középpályás, aki nem vitás, pazar formában volt az utóbbi hetekben, meccseken. „Rossz időben jött, hiszen nemrég a koronavírus miatt kellett kihagynom több hetet, majd visszatérésem után úgy éreztem, jól megy a játék és a csapat is kiváló szériában van. Jó lett volna a szezon végéig együtt küzdeni a minél jobb helyekért."

A klub beszámolója szerint a játékos tavasza így várhatóan a felépülés jegyében telik majd, de az új szezon alapozására már ismét csatlakozhat a többiekhez.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!