Vágólapra másolva!
A felismerhetetlenségig megváltozott a Manchester United korábbi játékosa, Chris Eagles, akinek szeptemberben ittas vezetés miatt elvették a jogosítványát, Így azóta biciklivel közlekedik.

A MU korábbi középpályásának jogosítványát még szeptemberben vették el, miután a rendőrök részegen és félmeztelenül találtak rá Audi típusú személygépkocsijában korábbi barátnője háza előtt. A vérvizsgálat a megengedett alkoholszint háromszorosát mutatta ki nála.

Chris Eagles öt éven keresztül játszott a Manchester Unitedben Forrás: AFP/Mobile and website uses of domestic English football pictures subject to subscription of a licence with Football Association Pre/Paul Ellis

Eaglest három hónapra eltiltották a vezetéstől, valamint 1250 fontos (mintegy 574 ezer forint) pénzbírságot kapott. Az angol középályás már részt vett egy alkohol elvonókúrán és azóta biciklivel közlekedik.

Eagles-nek korábban többször is volt már rendőrségi ügye ittas vezetés miatt.

Eagles 2003 és 2008 között szerepelt a Manchester Unitedben, ez idő alatt kétszer nyerte meg a Premier League-t és tagja volt a 2008-as Bajnokok Ligája győztes csapatnak is. Profi pályafutását 2020 januárjában fejezte be. Karrierje legtöbb meccsét a másodosztályban játszotta, 223-szor lépett pályára a Bolton színeiben. Utolsó klubja a negyedosztályú Oldham Athletic volt, ahol 18 meccsen szerepelt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!