A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
12:00VízilabdaMagyarország-Szerbia

Pórul jártak a Real Madrid drukkerei, akik nem hittek csapatukban

Horizontal
Real Madrid fans gather outside the stadium ahead of the UEFA Champions League semi-final second leg football match between Real Madrid CF and Manchester City at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on May 4, 2022. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester City 1-0-s vezetésénél sok Real Madrid-szurkoló nem hitt a fordításban, távozott a Santiago Bernabeu Stadionból, és bár a kiegyenlítés után szeretett volna visszatérni, már csak az arénán kívülről, a telefonján követhette, amint kedvencei 3-1-re megnyerik a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének szerda esti visszavágóját, s bejutnak a párizsi fináléba.

A tavaly döntős angol együttes a múlt heti, hazai 4-3-as sikerét követően ezúttal is vezetett 1-0-ra, de a 13-szoros győztes királyi gárda Rodrygo 90. és 91. percben szerzett góljával fordított. Hosszabbítás következett, melynek elején Karim Benzema tizenegyest harcolt ki, és értékesített magabiztosan, így 6-5-ös összesítéssel a Real Madrid lépett tovább.

A Real Madrid szurkolói nem hittek a fordításban - telefonon nézhették végig a meccset Forrás: AFP/Paul Ellis

Amikor a hazaiak kiegyenlítettek, több, idő előtt távozott drukker - akik sok pénzt fizettek a jegyükért - szeretett volna visszatérni a stadionba, a szabályok azonban ezt nem engedik,

így ők kénytelenek voltak az interneten, a telefonjukon keresztül követni az eseményeket. Így azt is, amikor Benzema büntetőjével már a Real állt továbbjutásra, a lelátón maradtak pedig extázisban ünnepeltek.

"Soha ne becsüld alá egy bajnok szívét" - írta a Twitteren a norvégok sakkvilágbajnoka, Magnus Carlsen.

A Marca című sportlap minden idők legnagyobb hőstettének minősítette a spanyol gárda fordítását.
A Real Madrid-Liverpool döntőt május 28-án rendezik a francia fővárosban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!