Nem halad az eladás, bajba kerülhet a Chelsea

Chelsea FC v Nottingham Forrest - FA Cup Third Round Emirates FA Cup Soccer Sunday 5th January 2020 Chelsea vs Nottingham Forest FA Cup Horizontal FOOTBALL
Chelsea's Shed End during the FA Cup match between Chelsea and Nottingham Forest at Stamford Bridge, London on Sunday 5th January 2020. (Photo by Jon Hobley/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Angol sajtóhírek szerint vészesen közeledik az az időpont, amikorra meg kellene találni a Chelsea új tulajdonosát.

A hírek szerint Roman Abramovics utódját, pontosabban az új tulajdonos(oka)t június 8-ig kellene bejelenteni, különben könnyen lehet, hogy indulási jogot sem kap majd a londoni csapat a Premier League-től.

Roman Abramovics egyelőre az egyik vevői körrel sem tudott megállapodni, a hírek szerint vissza akarja kapni a klubnak nyújtott eddigi 16, milliárd fontos kölcsönét is, mivel az oroszokat érintő szankciók miatt a britek befagyasztották a vagyonát.

Abramovics korábban azt mondta, nem kéri vissza a kölcsönt, de most ez nehezíti a klub eladását. Eközben egyre több játékos sorsa is bizonytalan, ami újra csak a potenciális tulajdonosokat ijesztheti el. Antonio Rüdiger például már biztosan távozik a csapattól.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!