Elképesztő helyzetet hagyott ki a Liverpool méregdrága sztárigazolása - videó

Liverpool FC Training Session During Team Pre-Season Tour. Rajamangala National Stadium Darwin Nunez training session Liverpool Bangkok Thailand Horizontal PHOTO
Liverpool's Darwin Nunez performs during training session at Rajamangala National Stadium in Bangkok, Thailand, 11 July 2022. (Photo by Anusak Laowilas/NurPhoto) (Photo by Anusak Laowilas / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Liverpool felkészülési mérkőzésen 4-0-ra kikapott a Manchester Unitedtól. Jürgen Klopp csapatának nyári sztárigazolása, Darwin Nunez óriási gólhelyzetet hagyott ki a meccsen.

A Benficától 75 millió euróért (bónuszokkal akár 100 millió euró is lehet az összeg) szerződtetett uruguayi csatár csereként lépett pályára a United ellen, és közel állt a gólhoz, de óriási helyzetben még a kaput sem tudta eltalálni.

A 88. percben Mohamed Szalah lövése a jobb kapufán csattant és a labda Nunez elé pattant, aki közelről csúnyán a kapu fölé vágta azt, pedig már a kapus is vert helyzetben volt.

A 23 éves csatár előző idénye remekül sikerült, mert gólkirály lett a portugál bajnokságban, továbbá a Bajnokok Ligájában a Liverpool, az Ajax és a Barcelona ellen is gólt, gólokat szerzett.

Mindent egy helyen az Eb-ről