Máris kirúgták a Debrecen edzőjét, klublegenda veszi át a helyét

Joao Janeiro, Kisvárda
Joao Janeiro képesnek tartja a csapatát egy újabb bravúrra
Vágólapra másolva!
Közös megegyezéssel szerződést bontott a DVSC Joao Janeiro vezetőedzővel. A 41 éves portugál tréner június végén érkezett Debrecenbe, összesen hat bajnokin ült a kispadon, de egyet sem tudott megnyerni ezek közül.

A klub közleménye szerint Joao Janeiro mellett távozik Debrecenből Daniel Castro asszisztens edző és Töreki Amand elemző is.

"Köszönök mindent a városnak, a szurkolóknak és mindenkinek a klubnál, minden jót kívánok a jövőben" - nyilatkozta a dvsc.hu-nak Joao Janeiro.

A szombati, Mol Fehérvár elleni mérkőzésen megbízott vezetőedzőként Dombi Tibor irányítja a Lokit, segítői Madar Csaba, Száraz Ádám és Balogh János kapusedző lesznek. A stáb számíthat Herczeg András tanácsaira is. Az új vezetőedző kinevezése a közeljövőben megtörténik - írják a debreceniek.

A DVSC kedden a hatodik fordulóban 4-2-re maradt alul Zalaegerszegen, ezzel négy döntetlen mellett másodszor kapott ki. Janeiro korábban a Kisvárda, majd a Dunaszerdahely edzője volt és a spanyol Joan Carillót váltotta az elmúlt idényt az élvonal hetedik helyén záró hajdúságiak kispadján.

Mindent egy helyen az Eb-ről