A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNHungary
07:30AtlétikaMaraton séta váltó
HUNSalim Omar Gergely
12:13TekvondoLucas Lautaro Guzman-Omar Salim
HUNLosonczi Dávid
12:30BirkózásRafig Huseynov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Itt van minden idők legnagyobb fociátigazolási botránya

fbl Horizontal FOOTBALL FULL LENGTH ACTION SPORT HEADSHOT
Marseille's Senegalese forward Bamba Dieng runs with the ball during the French L1 football match between Olympique Marseille (OM) and Olympique Lyonnais (OL) at the Stade Velodrome in Marseille, southern France, on May 1, 2022. (Photo by Nicolas TUCAT / AFP)
Vágólapra másolva!
A nemzetközi átigazolási piac bezárása előtt néhány órával kabaréba illő jelenetek játszódtak le, miután egy focista szépen átverte azt az angol klubot, amely ajánlatot tett neki. Ám a történet itt még nem ért véget, mert a kapzsi játékossal olyan dolog történt, ami nehezen hihető.

A sztori ott kezdődött, hogy a Leeds United csapata szerette volna leigazolni a Marseille játékosát, Bamba Dienget. A 22 éves játékos egy magánrepülőgé fedélzetén ülve arra várt, hogy az ajánlat befusson és akkor elrepüljön Franciaországból Angliába. A Leeds United igazgatója meg is tette az ajánlatot, 8,6 millió fontot fizetett volna a focistáért. Ám a repülőgép mégsem szállt fel, mert az utolsó pillanatban a francia első osztályban szereplő Nizza csapata rálicitált a Leeds ajánlatára.

Bamba Diengnek ez már jobban tetszett, leszállt a földön veszteglő gépről és Nizza felé vette az irányt.

Meg is érkezett a csapathoz, majd néhány órával később közölték, hogy a 22 éves focista megbukott az orvosi vizsgálaton.

A Nizza óriási szerencséje az lehet, hogy a francia átigazolási szabályok szerint a határidő lejárta után is lehet igazolni egy olyan játékost, aki egy másik francia klubtól érkezik. A Leeds viszont hoppon maradt, hiszen a szenegáli játékosnak esze ágában sem volt Angliába menni.

Forrás

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!