A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Meccshiánnyal megy Katarba az aranylabdás Benzema

BENZEMA, Karim
Madrid, 2022. október 16. Karim Benzema, a Real Madrid játékosa ünnepel, miután gólt szerzett a spanyol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójában játszott Real Madrid-Barcelona mérkőzésen Madridban 2022. október 16-án. MTI/EPA/EFE/Rodrigo Jiménez
Vágólapra másolva!
Egy hónapos kihagyás után lép majd pályára a katari világbajnokságon Karim Benzema, a címvédő franciák aranylabdás labdarúgója.

A 34 éves csatár október 19. óta nem játszott tétmérkőzést a Real Madridban, ám Carlo Ancelotti vezetőedző cáfolta azokat az értesüléseket, melyek szerint pihentetné sztárját a vb előtt.

Benzema, a Real Madrid játékosa ünnepel, miután gólt szerzett a spanyol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójában játszott Real Madrid-Barcelona mérkőzésen Madridban 2022. október 16-án. Forrás: MTI/EPA/EFE/Rodrigo Jiménez

"Zavar, hogy nem tudott nekünk segíteni az elmúlt meccseken, megpróbálkozott a visszatéréssel, de továbbra is fennáll pár kisebb probléma"

- jelentette ki az olasz tréner, aki hozzátette:

"Nálam már csak Karim csalódottabb, aki így meccshiánnyal megy Katarba. Egyéni edzéseket végez, de egyelőre nem elégedett magával."

A közelmúltban a spanyol klub azt közölte, hogy Benzema izomfáradtság miatt nem hadra fogható, és Ancelotti szerint az is biztos, hogy nem léphet pályára a vb előtti utolsó bajnokin, csütörtökön Cadizban sem.

Didier Deschamps szövetségi kapitány együttese a jövő vasárnap rajtoló világbajnokságon sorrendben Ausztráliával, Dániával és Tunéziával csap össze a D csoportban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!