Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB I 28. fordulójában a Ferencváros a csereként pályára lépő 17 éves Lisztes Krisztián góljával 1-0-ra nyert a Vasas otthonában. A meccs után a győztes gól szerzője és a Fradi orosz vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov értékelte a látottakat.

"A Vidi ellen lőtt két gólomat nem lehet semmihez sem hasonlítani. A szurkolóink viszont ide is elhozták ezt a hangulatot. Reméljük, lesznek még ilyen pillanatok a jövőben is. Nagyon fontos gól volt ez, de az a lényeg, hogy megszereztük a három pontot" - nyilatkozta a 17 éves Lisztes az M4 Sport riporterének.

válaszolta arra a kérdésre a tehetséges focista, hogy a közeljövőben állandó kezdőjátékos lehet-e a Fradiban.

"Már a meccs előtt is mondtam, hogy a Vasas ellen nehéz dolgunk van, ez a közös történelem miatt is lehet. A második félidőben jól játszottunk, felpörgettük a tempót" - kezdte értékelését az FTC edzője, Sztanyiszlav Csercseszov.

Sztanyiszlav Csercseszov szerint az a dolguk, hogy felemeljék a fiatalokat Forrás: MTI/Mónus Márton

"Tudjuk, hogy mire képesek a fiataljaink.

Ez az ön dolga, hogy rákérdez arra, mennyit fognak játszani, de a mi dolgunk az, hogy szépen lassan felemeljük őket a maximális szintre.

Ehhez idő kell" - mondta az orosz szakember a Lisztes jövőjét firtató kérdésre.

"Mi a saját dolgunkat végezzük. Hogy hat pont az előny vagy sem, minket az nem érdekel. Tesszük a dolgunkat és haladunk előre" - zárta gondolatait a Fradi vezetőedzője.

Mindent egy helyen az Eb-ről