Szoboszlait dicsérte a Liverpool sztárjátékosa

Football: Friendly - Karslruhe v Liverpool fbl Horizontal
Liverpool's Hungarian midfielder Dominik Szoboszlai (R) speaks with Liverpool's Scottish defender Andrew Robertson during the pre-season friendly football match between Karlsruhe SC and Liverpool FC in Karlsruhe, western Germany, on July 19, 2023. (Photo by Daniel ROLAND / AFP)
Vágólapra másolva!
Harvey Elliott, a Liverpool középpályása nagyon jó véleménnyel van a nyáron 70 millió euróért igazolt Szoboszlai Dominikról. Az U21-es Európa-bajnok focista szerint a magyar játékos a Bournemouth elleni találkozón megmutatta, milyen minőséget képvisel.

Szoboszlai a múlt hétvégén végigjátszotta a Bournemouth elleni találkozón, melyen kiharcolt egy tizenegyest és volt egy gólpasszal felérő lövése, melynek a kipattanójából született meg a Liverpool harmadik gólja. A találkozó után a magyar válogatott középpályást választották a meccs emberének, ezek után pedig nem meglepő, hogy a csapattársak is remek véleménnyel vannak az új szerzeményről.

Jó, hogy van egy ilyen játékos a csapatban. Főleg, hogy még fiatal is, úgyhogy reméljük, még sokáig csinálhatja" - mondtaElliott, aki hangsúlyozta, hogy Szoboszlai még emberként és játékosként is folyamatosan fejlődni fog.

Szoboszlai Dominik már most húzóember Liverpoolban Forrás: AFP/Daniel Roland

"Rajtunk is múlik, hogy jól beilleszkedjen és megszokja a környezetet. Tisztán látjuk, hogy megvan a minősége és a képességei, csak azt akarjuk, hogy nagyon-nagyon jól tudjon teljesíteni" – tette hozzá az U21-es Európa-bajnok angol középpályás.

Elliott elmondta, hogy idén nyáron vezérek távoztak a Liverpoolból – utalva Jordan Henderson és Fabinho távozására –, de éppen ezért itt az ideje, hogy mások is előlépjenek és vezérek legyenek a pályán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!