Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia
Élő:
Vágólapra másolva!
Öt hónappal a Rómából történt kirúgása után újra munkába állhat José Mourinho, mégpedig a török Süper Lig sztárcsapatánál, a Fenerbahcénál.

Öt hónappal azt követően, hogy január közepén kirúgták az AS Roma csapatától, a jelek szerint megtalálta új állását José Mourinho. Az átigazolási hírekben megbízható forrásnak számító Gianluca Di Marzio információi szerint a portugál edző mindenben megegyezett a török Fenerbahce csapatával.

Ezek szerint a 61 éves edző két évre ír alá a Süper Lig legutóbbi kiírásában a nagy rivális Galatasaray mögött 99 ponttal a második helyen záró, korábban a magyar válogatott védőt, a Marco Rossi csapatával a júniusi foci-Eb-re készülő Szalai Attilát is foglalkoztató isztambuli csapathoz.

Az FC Portóval és az Interrel is Bajnokok Ligáját nyerő edző, aki nem mellékesen három bajnoki címet nyert a Chelsea-vel, és egyet a Real Madriddal is behúzott, a hírek szerint mindenben megegyezett a Fener elnök-tulajdonosával, Ali Koc üzletemberrel.

Ezzel úgy tűnik eldőlt, hogy a korábbi hírekkel ellentétben a Special One mégsem megy Szaúd-Arábiába, ahonnan az Al Qadsziah csapatától volt ajánlata, 

inkább az európai csúcsfocira, és a Bajnokok Ligájára szavaz,

 ahol ezüstérmének köszönhetően a Fenernek biztos helye van az immár 36 csapatos főtáblán.

Mourinho a bajnokság végén kirúgott Iszmail Kartal helyét fogja átvenni a kispadon. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről